Logopediepraktijk Salland

Logopedie – dyslexie – stotteren – preverbale logopedie – ouderenzorg – omft – sensorische informatie

Gevraagd: 

Binnen de Logopediepraktijk Salland is per 01-12-2019 voor 4 dagen per week plaats voor een enthousiaste logopedist.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een HBO afgestudeerde logopedist, je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je hebt een enthousiaste, positieve en energieke werkhouding. Voorkeur gaat uit naar een collega met ervaring in een eerstelijnspraktijk.

Wie zijn wij?

De Logopediepraktijk Salland is een allround logopediepraktijk met meerdere specialisaties, gevestigd in Salland en Twente. De praktijk bestaat sinds 1987, inmiddels ruim 30 jaar. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Een team van logopedisten is werkzaam in de praktijk. De praktijk heeft vele samenwerkingsverbanden, waaronder samenwerking met (kinder)fysiotherapeuten en (kinder)ergotherapeuten. De Logopediepraktijk Salland is onderdeel van het Paramedisch team Salland. Binnen de praktijk worden cursussen en workshops gegeven. De Logopediepraktijk Salland heeft met succes de vrijwillige kwaliteitstoets Logopedie behaald.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie voor 4 dagen per week. Je bent werkzaam in een team waar ruimte is voor collegiaal overleg. Vanzelfsprekend is het binnen de praktijk mogelijk om jezelf verder te ontwikkelen in het logopedisch vak. Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. De Logopediepraktijk Salland heeft een pensioenregeling en vergoed de contributie van de NVLF.

Reacties/ informatie:
Reacties, met een pasfoto mailen aan:

Logopediepraktijk Salland

t.a.v. Dorothé Groen-Schulten
Stationsstraat 5 8102 EB Raalte
tel. 0572 – 351100/ 06 – 18216129
E-mail: info@logopediesalland.nl web: www.logopediesalland.nl